Dolar

32,5173

Euro

34,8789

Altın

2.431,61

Bist

9.771,29

Trump’ın “ruhani danışmanı” Paula White: Zaferin sesini duyuyorum. Tanrı meselenin çözüldüğünü söylüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın “ruhani danışmanı” olarak tanınan Paula White, Trump'ın yeniden seçilmesini sağlamak için düzenlenen bir dua ayinine liderlik ederken kullandığı ifadeler sosyal medyada paylaşıldı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-05 20:45:48

Trump’ın “ruhani danışmanı” Paula White: Zaferin sesini duyuyorum. Tanrı meselenin çözüldüğünü söylüyor

5 Kasım'da paylaşılan videoda Paula White, başkanlık seçimlerinde Trump için "zafer" dileği ve düşmanlarına sert "vurma" çağrısı yapan ifadeler kullandığı görüldü.

White, Trump'a seslenerek "vur, vur, sert vur, zafere kadar" diye bağırırken şu ifadeleri kullandı;

“Sana karşı sıraya giren hiçbir düşman sorun değil, dünyayı sarsacağız çünkü bize zafer bahşedeceksin, ey Tanrım."

paula-white-1

“Zaferin sesini duyuyorum”

Washington merkezli Rightwingwatch'ın paylaştığı video kayıtta White, "Trump'ın bu seçim savaşında gerçekten zafere ulaştığını görüyor" diyerek şöyle devam ediyor: "Yağan yağmurun sesini duyuyorum, zaferin sesini duyuyorum, haykırışların ve şarkıların sesini duyuyorum, zaferin sesini duyuyorum. Tanrı meselenin çözüldüğünü söylüyor. Tanrı sorunun çözüldüğünü söylüyor ve Tanrı sorunun çözüldüğünü söylüyor."

Seçim sonuçları Joe Biden'ın lehine görünmesine rağmen White, Trump'ın önemli bir farkla kazanacağından emin olduğunu ifade ederek şöyle dediği görüldü:

“Çünkü zafer, zafer, zafer, cennetteki zaferin sesini duyuyorum. Melekler şimdi serbest bırakıldığı için koşuyor. Şimdi gönderdi. Şu anda Afrika ve Latin Amerika'dan Trump'ı desteklemek için geliyorlar…”

White'ın konuşmasını 11 kez "zaferin sesini duyuyorum" cümlesini tekrarlayarak bitirdiği görüldü.

Başkan Trump ile 2002'den bu yana çalışan ve danışma kurulunda bulunan kadın papaz White, geçen hafta alınan kararla Beyaz Saray Kamu İrtibat Ofisi yetkilisi olarak atanmıştı.

 

Öte yandan ABD başkanlık seçimi sonuçlarına göre Trump'ın Demokrat rakibi Joe Biden 264 delegeye ulaşırken Cumhuriyetçi Trump yalnızca 214 delege ile geride kaldı.

Haber Ara