Dolar

32,5129

Euro

34,9463

Altın

2.435,91

Bist

9.794,51

Trump ile Melania Trump boşandı mı?

Donald Trump boşandı mı? 2020 ABD seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre tamamlandı. ABD başkanlık seçimlerine Cumhuriyetçilerin adayı Trump ile Demokratların adayı Joe Biden katıldı. ABD seçim sonuçlarına göre, seçimi Biden kazandı. Sandıktan yenilgiyle çıkan Trump’a bir darbe de eşi Melania Trump’dan geldi. İddiaya göre, Melania, eşi Trump’dan boşanmak için evrak hazırlığında.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-09 21:24:21

Trump ile Melania Trump boşandı mı?

ABD başkanlığını Joe Biden'e kaptıran Donald Trump'ın başı, kasım ayında beklenmedik bir şekilde istifa eden danışmanı Omarosa Manigault Newman'ın açıklaması ile ağrıyacak. Newman, Trump'ın seçimi kaybetmesiyle birlikte eşi Melenia'nın boşanmak için dosya hazırlığında olduğunu iddia etti.

Newman, Donald ve Melania Trump çiftinin evliliklerinin çok tuhaf bir evlilik olduğunu ve Trump'ın Melania'yı eşten çok bir emir kulu gibi gördüğünü söyledi. Newman, Melania Trump'ın boşanma işlemlerine başlaması için Beyaz Saray'dan taşınmalarını beklediğini ve saatleri saydığını söyledi.

Donald Trump, Melania Trump ile ne zaman evlendi?

Donald Trump, 2005 yılında Sloven model Melania Knauss ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten Mart 2006'da oğulları Barron dünyaya geldi.

Haber Ara