Dolar

32,3657

Euro

34,9677

Altın

2.325,64

Bist

9.135,30

TRT Müzik'le evlerde caz festivali yaşanacak

TRT Müzik, cazın önde gelen isimlerinin ağırlandığı “16. Alanya Uluslararası Caz Günleri” konserler serisini ekranlara getiriyor. Dünyada ney rüzgârı estiren Türkiye’nin tek kadın neyzeni Burcu Karadağ, caz günlerinin ilk bölümünde müzikseverlerle buluşacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-04 10:58:44

TRT Müzik'le evlerde caz festivali yaşanacak

Poptan klasik müziğe, rocktan halk müziğe her tarzda müziği izleyiciyle buluşturan TRT Müzik, caz severler için muhteşem bir konserler serisini ekrana getiriyor. Dünyanın önde gelen caz yıldızlarının katılımıyla geçen yıl 26-29 Eylül günlerinde tarihi Kızıl Kule Meydanı'nda gerçekleştirilen “16. Alanya Uluslararası Caz Günleri” 5 Haziran Cuma saat 23.45'te TRT Müzik'te izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Konserler serisinin ilk bölümünde, Türkiye'nin tek kadın neyzeni Burcu Karadağ'a, piyanoda caz sahnesinin önemli isimlerinden Baki Duyarlar eşlik edecek. Karadağ, nefesiyle yeniden hayat verdiği geleneksel Anadolu Ezgileri ile caz yaklaşımını bir araya getiren “EthnoJazz Project” ile evlere konuk olacak.

Gönüllerde taht kuran isimler pazar günü TRT Müzik'te

Bir ömre sığmayan hatıralar, izleyenleri geçmişe yolculuğa çıkaran isimler TRT Müzik'in eşsiz arşivi ile ekranlara gelmeye devam ediyor. “Arşivden” programının pazar günkü konuğu Cem Karaca olacak. Siyah beyaz görüntülerden başlayıp, Cem Karaca'nın son zamanlarına kadarki kayıtların ekrana geleceği programda, Cem Karaca ile Barış Manço'nun unutulmaz düeti de yer alıyor. “Arşivden” programı 7 Haziran Pazar 19.45'te TRT Müzik'te.

Ümit Besen canlı performansıyla hatıraları canlandıracak

Bir döneme damgasını vuran sevilen sanatçı Ümit Besen'in kendi performansıyla icra ettiği program “Anılarla Ümit Besen” 7 Haziran Pazar saat 24.00'te TRT Müzik ekranında sevenleriyle buluşacak.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara