Dolar

32,5066

Euro

34,7191

Altın

2.485,57

Bist

9.524,59

TRT 1’den bayrama özel film 'Hanımağa’nın Gelinleri'

TRT 1’in bayrama özel hazırladığı 'Hanımağa’nın Gelinleri' filminin çekimleri bitme aşamasına geldi. İddialı kadrosuyla dikkat çeken film, Kurban Bayramı’nın ilk günü TRT 1 ekranında olacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-24 19:10:44

TRT 1’den bayrama özel film 'Hanımağa’nın Gelinleri'

Çanakkale'de geçen “Hanımağa'nın Gelinleri”, bayramın ilk günü TRT 1 seyircisiyle buluşacak.

Usta oyuncuların kamera karşısına geçtiği ve Medya Fikir Kulübü tarafından gerçekleştirilen projenin yapımcılığını İbrahim Elma üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ali Ayyıldız var.

Sevilen oyuncular bir araya geldi

İddialı kadrosuyla dikkat çeken filmde; Aslıhan Güner, Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Çanakkale Hanımağası'nın ailesi ile mücadelesi

Çanakkale'de geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber Hanımağa bayramı çocuklarıyla bir arada geçirmek ister ama çocuklar işlerini bahane ederek gelmek istemezler, fakat kimsenin beklemediği bir gelişme olur.

Dilber'in bayram öncesi aniden rahatsızlanması çocuklarının apar topar çiftliğe gelmesini sağlar, ancak çocuklar beraberlerinde bazı sırlarını da getirirler. Dilber bu sırlarla yüzleşirken ailesini bir arada tutmak için çabalayacaktır. Hastalığı tehlikeli bir seviyeye gelen Dilber, kısa kalan ömrünün son anlarındahem ailesinin sorunlarıyla ilgilenecek hem de bu hastalığı herkesten saklayarak ailesinin güzel bir bayram geçirmesini sağlayacaktır. Kurban Bayramı'nda evlatlarıyla bir araya gelen Dilber, çocukları ile özlem giderir ama beklenmedik bir şekilde yeni gelin adayı ile tanışır.

Dilber, yeni gelin adayının arkeolog olmasından hoşlanmaz. Çiftlikten kovduğu eski çalışanları gibi onun da define avcısı olduğunu düşünür. Dilber'in bir yıldır baktığı Kınalı'nın kaybolması ile tüm aile bilinmedik bir maceraya sürüklenir. Tüm olumsuzluklara rağmen Dilber, ailesine bir arada olmanın önemini öğretmiş olur. Böylece bu bayram tüm aile için farklı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

"Hanımağa'nın Gelinleri" 31 Temmuz Cuma Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 20.00'de TRT 1'de.

Haber Ara