Dolar

32,5623

Euro

34,7059

Altın

2.413,65

Bist

9.645,02

Trendyol Nedir,Nasıl Üye Olunur?

Türkiye'nin bir numaralı e-ticaret firması olan Trendyol, 2009 yılından beridir gündelik hayatımızın bir parçası haline geldi. Trendyol içeriğinde binlerce çeşit ürün ile kullanıcılarına hizmet sunmakta. Kadından erkeğe, bebekten çocuğa, hobi ve bahçe işleri ve daha birçok ürün çeşitliliği içermekte. Popüler e-ticaret firması olan Trendyol hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.Trendyol nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Trendyol nasıl üye olunur? İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 14:08:01

Trendyol Nedir,Nasıl Üye Olunur?

Türkiye çapında 10 milyon kullanıcıya sahip olan e-ticaret firması Trendyol,günümüzde de aktif olarak hizmet sunmakta. Trendyol başarılı iş kadını Demet Mutlu tarafından Haziran 2009 yılında kurulmuştur. Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada meydana gelen salgından ötürü insanlar hayatlarını evlerinde geçirmeye başladı. Bununla birlikte e-ticaret firmalarına büyük bir yoğunluk başlandı. Bunlardan biriside Türkiye çapında popüler olan Trendyol uygulamasıdır. İçeriğinde birçok ürün bulundurulan Trendyol uygulaması günbe gün kendini yenileyerek ve geliştirerek insanlarda büyük bir merak topladı.Trendyol kuruluş hikayesi nedir? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.

Trendyol Nedir?

Trendyol.com bilinen bir popüler e-ticaret firmasıdır. Trendyol, pazaryeri yoğunluğu ve müşteri potansiyeli açısından diğer pazaryerlerine göre daha avantajlı bir konumdadır. Son zamanlarda Türkiye'nin en büyük e-ticaret firmalarından birisi olmaktadır.

Trendyol Kuruluş Hikayesi

Trendyol 'un kurucusu başarılı Türk iş kadını Demet Mutlu ‘dur. Demet Mutlu 22 Ağustos 1971 yılında New York'da doğmuştur. Başarılı iş kadını, liseyi İtalya'da bitirdikten sonra New York Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır.Demet Mutlu daha sonra hayallerindeki işi yapmak için kendi şirketini kurmaya karar vermiştir. Bu durumu ilk başlarda E-Ticaret fikrini çevresindeki kimse desteklememiştir. Daha sonra Demet Mutlu,birkaç ortak bulunca haziran 2009'da Trendyol.com ‘u kurmuştur. Demet Mutlu ilk olarak 300 bin dolar sermaye ile bu işe girişti daha sonra Trendyol sitesinin değerini 16 ayda 150 milyon dolara ulaştırmıştır. Günümüzde de Trendyol sitesi 10 milyon kullanıcıya sahip olmaktadır.

Trendyol Nasıl Üye Olunur?

Trendyol, e-ticarete girmek isteyen genç girişimcilerin tercih ettiği ilk pazaryerlerinden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

  • Trendyol'a üye olmak için şu adımları takip ediniz;
  • Öncelikle Trendyol.com sitesine gidiniz.
  • Daha sonra ana sayfada "Giriş yap" bölümüne geliniz.
  • Buradan; E-posta ve şifre belirledikten sonra cinsiyet seçimi yapın ve “Trendyol'a üye olun" butonuna tıklamanız yeterlidir. Artık alışverişinize hazırsınız.

Haber Ara