Dolar

32,3756

Euro

34,9900

Altın

2.325,96

Bist

9.090,31

Trafik kazasında ölen emekli albay toprağa verildi

Güvercin yemlemeye giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatın kaybeden emekli albay için cenaze töreni düzenlendi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-20 18:47:11

Trafik kazasında ölen emekli albay toprağa verildi
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, güvercin yemlemeye giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden emekli Albay Selahattin Ünsal (80), askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Her sabah fırınlardan bayat ekmek toplayarak sahildeki güvercinleri beslenmeye giden, dün sabah yine güvercinleri beslemeye giderken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ünsal için ikindi namazı sonrası Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde askeri tören düzenlendi.

Ünsal'ın fotoğrafını askerler taşırken, tabutuna Türk bayrağı serildi.

Emekli albayın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınıp Top arabasına konuldu. Bu sırada Ünsal'ın kendisi gibi emekli albay olan oğlu Cahit Ünsal ve öğretmen kızı Yeşim Karamanoğlu ile torunları gözyaşı döktü.

Ünsal'ın devre arkadaşları, askeri erkan ve sevenleri de cenazede hazır bulundu.

Emekli albay Ünsal, Doğançay mezarlığında toprağa verildi.

- "Hayvansever birisiydi"

Cenaze törenine katılan ve babası gibi emekli albay olan Cahit Ünsal, babasını son yolculuğa uğurlarken yaptığı açıklamada duygulu anlar yaşadı. Babasının yardımsever biri olduğunu vurgulayan Ünsal, "Her şeyini bizlere, evlatlarına, Türk ordusuna verdi. 35 sene ordusu için çalıştı, ondan sonra da bize çalıştı. Biz ona bir şey yapamadık buna fırsat vermedi. İnsanları, hayvanları herkesi severdi." dedi.

Tersane Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'nde dün sabah meydana gelen kazada market ve fırınlardan toplayıp poşetlere doldurduğu ekmeklerle güvercin yemlemeye giden Ünsal, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Hakan A. yönetimindeki 35 PA 4189 plakalı kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kaza sonrası Ünsal'ın elindeki ekmek dolu poşetler yola savrulmuştu.


VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara