Dolar

32,3644

Euro

34,9636

Altın

2.325,50

Bist

9.079,97

Trabzonspor, galibiyete sevindi

Trabzonspor, galibiyete sevindi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-26 14:28:27

Trabzonspor, galibiyete sevindi
Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, evinde Antalyaspor'u 34-26 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, galibiyete oyuncularının hırsı ve dikkatli oyunuyla uzandıklarını söyledi.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz ekibi karşısında maça bocalayarak başladıklarını belirterek, "Karşılaşmada iyi savunma yapıp hızlı çıkışlarla sayılar üretmeye çalıştık. Maçın ikinci yarısında açıldık ve oyuna ağırlığımızı koyarak sayılar üretmeye başladık. Galibiyete oyuncularımızın hırsı ve dikkatli oyunuyla uzandık" dedi.

Antalyaspor maçının, her şeye rağmen kazanmayı başardıkları bir müsabaka olduğunu ifade eden Kaynak, "Tüm aksiliklere rağmen yılmadan kazanmayı sürdürüp sezonu istediğimiz yerde bitireceğiz. Bizim bir amacımız var, o amaca ulaşabilmek için tüm şartlarımızı zorlayacağız. Zaman zaman türlü aksilikler yaşamış olsak da hedeflerimizden şaşmayacağız. Kısıtlı kadromuzla şartlarımızı zorlayarak hedefimize ulaşacağız. Takımıma güveniyorum. Daha iyi olmak için çok çalışacağız" diye konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara