Dolar

32,3253

Euro

35,1507

Altın

2.295,71

Bist

9.056,53

Trabzonspor'dan şampiyonlara plaket

Trabzonspor'dan şampiyonlara plaket

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-15 17:56:08

Trabzonspor'dan şampiyonlara plaket
Bölgesel Gelişim Liglerinde şampiyon olan Trabzonspor'un 14, 16 ve 17 yaş altı takımlarının futbolcuları ve teknik heyetleri, bordo mavili kulübün yöneticileriyle bir araya geldi.

Yönetim kurulu tarafından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde genç futbolculara verilen yemekte konuşan kulüp genel sekreteri Köksal Güney, bugünün futbolunda altyapıda bulunan takımların önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden bugüne kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile planlı ve programlı bir çalışma yaptıklarını anlatan Güney, "Bu çalışmaların sonucunda 14, 15, 16 ve 17 yaş altı kategorilerinde oynadığımız final karşılaşmalarından üçünü kazandık. Finalde kaybeden sporcularımızı da tebrik ediyorum. Trabzonsporluluk ahlakıyla yetişen tüm sporcularımıza ve altyapı hocalarımıza bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da altyapıya verdiği öneme değinen Güney, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin önemli futbol adamı ve yeni sezonda bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inandığımız teknik direktörümüz Sayın Ersun Yanal'ın da altyapıya verdiği önem sizlerin malumunuz. Trabzonspor altyapısı geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da yetiştirdiği oyuncuları Trabzonsporumuza ve Türk futboluna sunma misyonunu başarıyla devam ettirecektir."

Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Tekelioğlu ise tüm takımları ortaya koydukları üstün performanstan dolayı kutladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizler için güzel ve huzurlu bir sezonu geride bıraktık. Katıldığımız dört turnuvanın üçünü şampiyon olarak tamamladık. Diğer takımımız da kıl payı kaçırdı. Gelecek yıl bu takımımız da istenilen şampiyonluğu kazanacaktır. Ersun hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her yaş kategorisinden futbolcularımızı antrenmana aldı. Hatta 2003 doğumlu sporcularımızı bile özel çalışma programına dahil etti. İnşallah bundan sonra oyuncularımızı A takım forması altında izleyebiliriz."

Konuşmaların ardından Güney, Tekelioğlu ile altyapı takımlarının teknik sorumlularına plaket verdi.

Haber Ara