Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Trabzonspor bombaları hazırladı!

Junuzovic, Medel ve Visca transferlerinde beklediğini bulamayan Trabzonspor, taraftarları ayağa kaldıracak iki bomba isim için harekete geçti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-11 12:58:12

Trabzonspor bombaları hazırladı!

Jose Sosa için Milan'la, Nani için ise Valencia'yla temasa geçildi...

Trabzonspor şimdi de Jose Sosa'nın peşine düştü. Hakan Çalhanoğlu'nun gelişiyle daha az forma şansı bulması beklenen oyuncu için harekete geçilecek.

Bu arada Bordo-mavili ekibin gizlice Nani transferi üzerinde çalıştığı iddia edildi. Menajer Özkan Doğan'ın Nani'yle görüşme yapacağı ve oyuncuyu Trabzonspor'a gelmeye iknaya çalışacağı savunuldu.

Gary Medel ve Serdar Taşçı transferlerinde sorun yaşayan Trabzonspor yönetimi, Eintracht Frankfurt'ta oynayan Arjantinli stoper David Abraham'ı gündemine aldı. 30 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu için 2 milyon euro'luk bir teklif sunuldu.

Meksika'da top koşturan Dorlan Pabon'u gözüne kestiren Trabzonspor, Kolombiyalı forvet için 4 milyon euro önerdi. Ancak oyuncunun takımı Monterrey 29 yaşındaki futbolcu için 6 milyon euro istedi.

Bordo-mavili ekip Gökhan İnler için de şartları zorlamaya devam ediyor. Ancak oyuncunun İtalya'ya gitmeyi kafasına koyduğu öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da Muhammet Demir'le yollar ayrıldı.

Haber Ara