Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Trabzonspor'a 4 kirmizi kart

Trabzonspor'a 4 kirmizi kart

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-21 23:44:21

Trabzonspor'a 4 kirmizi kart
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Trabzonspor, oyuncularına gösterilen 4 kırmızı kartın ardından maçı 7 kişi tamamladı.

Galatasaray karşısında 1-0 öne geçen bordo-mavili ekip, sahada 10 kişi kalmasının ardından skorun 1-1'e gelmesini engelleyemezken, ardından peş peşe gelen kırmızı kartlarla oyundan tamamen koptu.

Bordo-mavili oyuncular Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cavanda ve Salih Dursun, ikinci yarıda kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Maçın 49. dakikasında hakem Deniz Ateş Bitnel'e itirazları sonrası sarı kart alan Özer, 59. dakikada Lionel Carole müdahalesi sonrası bir kez daha sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Özer'in kırmızı kart pozisyonunda hakeme itirazdan ilk sarı kartını gören Aykut Demir, 70. dakikada Lukas Podolski ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci sarı kartını alarak oyundan atıldı.

Müsabakanın 86. dakikasında Umut Bulut'a müdahalesi sonrası penaltıyla neden olan Cavanda, karara itiraz edip hakemin üzerine yürürken, Deniz Ateş Bitnel'den direkt kırmızı kart gördü.


- Salih Dursun, hakeme kırmızı kart gösterdi


Karşılaşmanın en ilginç anı, Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi oldu.

Cavanda'nın oyundan atılmasının ardından Trabzonsporlu oyuncular Deniz Ateş Bitnel'in üzerine yürürlerken, bu esnada kırmızı kart yere düştü.

Yerde kırmızı kartı alarak hakeme gösteren ve saha dışına çıkmasını işaret eden Salih Dursun, bu hareketi sonrası oyundan ihraç edildi.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun'un 2018 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunuyor.


- Trabzonsporlu oyuncular maçı bıraktı


Peş peşe gelen kırmızı kart kararlarını protesto eden Trabzonsporlu futbolcular, son dakikalarda maçı bıraktı.

Bordo-mavili oyuncular saha içinde topu takip etmeyerek protestolarını gösterirlerken, 1 dakikalık uzatma işareti verilmesine karşın hakem Deniz Ateş Bitnel bu süreyi beklemeden müsabakayı bitirdi.



- Deplasmanda kazanamama serisi 7 maça çıktı


Galatasaray'a son dakikalarda gelen penaltı golüyle 2-1 yenilen Trabzonspor, deplasmanda kazanamama serisini 7 maça çıkardı.

Ligin 9. haftasında 24 Ekim'de Medicana Sivasspor karşısında 2-0 kazandıktan sonra çıktığı 7. deplasman maçında da galip gelemeyen bordo-mavili ekip, bu müsabakalarda 6 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.

Karadeniz ekibi, dış sahalardaki son 7 maçta Medipol Başakşehir'e 1-0, Fenerbahçe'ye 2-0, Çaykur Rizespor'a 3-0, Bursaspor'a 4-2, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'a 2-1 yenilirken, tek puanı Kasımpaşa deplasmanında 1-1'lik sonuçla elde etti.

Haber Ara