Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Trabzon zabıta alımı kura sonuçları açıklandı

Trabzon zabıta alımı sonuçları sorgulama! Trabzon zabıta alımı kura sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınacak yüzlerce personel için kura çekimi gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinden Turkuaz Otopark İnşaat ve Ticaret AŞ'nin zabıta yardımcı personeli ve güvenlik görevlisi alımı için noter kurası yöntemi uygulanacağı bildirildi. Trabzon zabıta alımı kura sonuçları sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-19 18:17:20

Trabzon zabıta alımı kura sonuçları açıklandı

Trabzon zabıta alımı kura sonuçları kuraya başvuran kişilerin merak konusu oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı için binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. Gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda zabıta olarak görev yapmaya hak kazanan kişiler de belli oldu. Peki, Trabzon zabıta alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TRABZON ZABITA ALIMI KURA SONUÇLARI!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde zabıta yardımcı personeli ve güvenlik görevlisi personeli alımı, noter huzurunda kurayla gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinden Turkuaz Otopark İnşaat ve Ticaret AŞ'nin zabıta yardımcı personeli ve güvenlik görevlisi alımı için noter kurası yöntemi uygulanacağı bildirildi.

Toplam 724 kişinin geçerli başvuru yaptığı alımda, 620 zabıta yardımcı personelinden 30 asil, 6 yedek, 88 erkek güvenlik görevlisinden 20 asil ve 4 yedek, 16 kadın güvenlik görevlisinden 10 asil ve 2 yedek olacak şekilde, kura çekimine hak kazanan adaylar için 19 Şubat Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te yapılacak kura çekimi, Büyükşehir Belediyesi internet sayfası üzerinden canlı yayınlanacak.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara