Dolar

32,3157

Euro

35,1159

Altın

2.292,25

Bist

9.058,68

Trabzon rakibini farklı yendi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de Antalyaspor'u konuk etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-19 22:22:10

Trabzon rakibini farklı yendi

Geçen hafta Ç. Rize karşısında 3-0'la boyun eğen Trabzonpor, sahasında Antalyaspor engelini 3-0'la aşarak nefes aldı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, geçen haftaki Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden 3 değişiklikle takımını sahaya sürdü. Tekelioğlu, cezası sona eren Aykut Demir'i Douglas'ın yerine stoperde görevlendirirken, savunmanın sağında Salih Dursun'un yerine Cavanda'yı oynattı. Deneyimli teknik adam, Alper Uludağ'ın yerine ise Erkan Zengin'e görev verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan takım ev sahibi ekip oldu. Mücadeleye üstüste pozisyonlarla başlayan ev sahibi ekip, 15. dakikada golü buldu. Erkan Zengin'in sağdan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Cardozo, topu kaleci Fornezzi'nin sağından filelerle gönderdi. Erkan bu sezonki ilk asistini yaparken, Cardozo 6. kez gol sevinci yaşadı.

Karşılamanın tamamında oyun üstünlüğünü bırakmayan Trabnzsonpro, 74. dakikada konuk takımdan Celutska'nın kırmızı kart görmesiyle tamamen kontrolü ele aldı. 85. dakikada Diego'nun topa ceza sahasında elle müdahale etmesi nedeniyle bir de penaltı kazanan bordo mavililer, Mehmet Ekici'nin ayağından bu fırsatı da değerlendirdi ve rahatladı. Son dakikada M'Bia ile bir gol daha bulan Trabzonspor karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla bordo mavililer, puanını 23'e çıkardı. Antalyaspor ise 20 puanda kaldı.

Haber Ara