Dolar

32,3327

Euro

35,2050

Altın

2.245,98

Bist

8.718,11

“Tövbeler Olsun”un ilk teaser’ı yayınlandı

TRT 1’in kısa bir süre önce çekimlerine başlanılan ve merakla beklenen yeni dizisi “Tövbeler Olsun”un ilk teaser’ı yayınlandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-14 19:19:55

“Tövbeler Olsun”un ilk teaser’ı yayınlandı

Başrollerini; Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can'ın paylaştığı “Tövbeler Olsun” yayınlanan ilk teaser'ı ile büyük beğeni topladı.

Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu'nun eğlenceli dansları sosyal medyaya damgasını vurdu!

Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu'nun sürpriz dans görüntüleriyle renklenen teaser, şimdiden büyük merak uyandırdı. Çekimleri son hızla devam eden “Tövbeler Olsun” dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor…

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin “hatme çiçeğim” diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor…

Proje tasarımı Hasan Kaçan'a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

Haber Ara