Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Toros Üniversitesi'nin 'Çevre Dostu Yapılanma Projesi'ne ÇKA'dan destek

Toros Üniversitesi tarafından, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2016 yılı 5. dönem teknik destek programı kapsamında sunulan, 'Toros Üniversitesi'nde Çevre Dostu Yapılanma Projesi' kabul edilerek teknik destek almaya hak kazandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-07 11:38:12

Toros Üniversitesi'nin 'Çevre Dostu Yapılanma Projesi'ne ÇKA'dan destek
Toros Üniversitesi tarafından, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2016 yılı 5. dönem teknik destek programı kapsamında sunulan, "Toros Üniversitesi'nde Çevre Dostu Yapılanma Projesi" kabul edilerek teknik destek almaya hak kazandı.

Toros Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, talep edilen teknik destek projesi, Toros Üniversitesi'nin çevreye olan olumsuz etkilerini minimize etmek, çevre kirliliğini kaynağında önlemek, atık miktarlarını kontrol altında tutmak, doğal kaynakları koruyarak verimli kullanmak, bu sayede daha yeşil, çevreci ve güvenli kampüslerde hizmet verebilmek amacıyla üniversitenin akademik ve idari personellerine yönelik verilecek eğitim faaliyetlerini ve bu duyarlılığı belgeleyecek olan ISO 14001 çevre yönetim sistemi kurulumunun alt yapısını oluşturacak danışmanlık faaliyetlerini içeriyor. Teknik destek sonunda, bölgede öncü rollere sahip bir kurum olarak çevre dostu bir anlayış ile hizmet verecek olan Toros Üniversitesi, öğrencileri, akademisyenleri ve idari personelleri ile toplumda sürdürülebilir bir yaşam stilinin yaygınlaşmasına katkı sunmayı amaçlıyor.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara