Toplantıda fenalaşan müftü hayatını kaybetti
Toplantıda fenalaşan müftü hayatını kaybetti

NEÜ'de, kampüse yapılacak cami inşaatıyla ilgili Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, rektör yardımcıları ve Konya Müftüsü Ali Akpınar'ın bulunduğu toplantıya katılan Okutan, bu sırada aniden fenalaştı.
Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Okutan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Okutan'ın vefat ettiği haberini alan ailesi ve yakınları, rektörlük önünde gözyaşı döktü.
Okutan'ın cenazesi, incelemenin ardından Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Ali Okutan'ın ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek.
Merkez Selçuklu ilçesinde 7 yıldır müftü olarak görev yapan Okutan, evli ve iki çocuk babasıydı.
Bu yazı Timeturk.com'dan alınmıştır.
YORUMLAR (0)
görünen köy kılavuz istemez. f.gülenin hakanı vardı m.islamoğlunun da ardası varmış. biz bu hikayeyi okuduk. bu hikayede rol alanların tıyniyetini de gayet iyi biliyoruz.