Dolar

32,3761

Euro

34,9957

Altın

2.326,02

Bist

9.087,80

Tolga Zengin güven tazeledi

Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında eleştirilerin hedefi olan Tolga Zengin, son dönemde sergilediği etkili performansla kalesinde güven verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-13 16:28:58

Tolga Zengin güven tazeledi

Siyah-beyazlı takımda sezonun ilk yarısındaki mücadelesiyle eleştirilerin hedefi olan tecrübeli kaleci, ikinci yarıda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkati çekiyor.

AA'nın haberine göre; Özellikle Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Sporting Lizbon ekibine 3-1 yenilerek organizasyondan elendiği maçta yediği goller nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilen Tolga Zengin, devre arasında kendisine alternatif olarak alınan Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun gelişiyle çıkışa geçti.

Sezonun ilk yarısında forma giydiği 16 maçta kalesinde 17 gol gören Tolga Zengin, ikinci yarıda görev yaptığı 7 karşılaşmada ise 6 gol yedi.

9 maçta kalesini gole kapadı

Süper Lig'in en az gol yiyen ikinci takımı olan siyah-beyazlılarda Tolga Zengin, forma giydiği 23 maçın 9'unda kalesinde gol görmedi.

Siyah-beyazlı takımın sezonun ilk yarısında kazandığı Gaziantepspor, Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Medicana Sivasspor ve Torku Konyaspor maçlarında rakiplerinin gol bulmasına izin vermeyen tecrübeli kaleci, sezonun ikinci yarısında galibiyetle ayrıldıkları Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği maçlarında da kalesini gole kapatmayı başardı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara