Dolar

32,5130

Euro

34,9427

Altın

2.434,11

Bist

9.803,18

Tolga Çevik kız isteme sürecinde Cem Yılmaz'ın tepkisini anlattı

Komedyen Tolga Çevik, Candaş Tolga Işık'ın 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu ve eşiyle evlenme hikayesini anlattı. Cem Yılmaz'ın kardeşi ile evli olan Çevik, anlattığı anıyla yine gülümsetti.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-23 22:40:12

Tolga Çevik kız isteme sürecinde Cem Yılmaz'ın tepkisini anlattı

Haber Global kanalında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına ünlü komedyen Tolga Çevik konuk oldu. EXXEN platformunda "Tolgshow Filtresiz" programını yapan Çevik, yıllardır TRT'de ve birçok televizyon programında da komedi programlarını sürdürdü. Yaptığı şakalarla, doğaçlama performanslarla izleyici kahkahaya boğan Çevik, eşiyle evlenmeden önce gerçekleşen kız isteme merasimini de anlattı. Ünlü komedyen Çevik, herkesin bildiği gibi ülkenin diğer başarı komedyenlerinden Cem Yılmaz'ın kardeşi ile evli.

TİYATROCUYA KIZ VERİLMEZ

Çevik, eşiyle evlenmeden önce kız istemeye gittikleri süreci anlattı ve yine herkesi gülümsetti. Çevik, "Biz gittik oturduk kayınpeder ve kayınvalide pamuk gibi insanlar. Can abi kenarda oturuyor bir yandan ailenin büyüğü bana da su serpmeye çalışıyor. Cem ters şekilde girdi içeri, 'Vermiyoruz, tiyatrocuya kız verilmez' dedi. Tam oldu şaka bitti derken babam cebinden bir faks rulosu çıkardı. Attı salonun ortasına. Bana kız da vermezler çay da vermezler. Üçüncü satırında bitti güldüler ama 3 yıl sürdü benim için o an. Güzeldi yani, iki aile de güzel anlaştı. Bizim de içimize huzur doldu" dedi.

TANIŞTIKTAN 10 DAKİKA SONRA EVLENECEĞİZ DEDİM

Eşiyle tanıştığı an ondan etkilenen Çevik, "Biz Özge ile tanıştıktan 10 dakika sonra evleneceğiz dedim. Birbirini buluyorsun ben ona çok inanıyorum. Elektrik böyle bir şey buna çok inanıyorum. Sen dirensen de ben her şeyi ayarladım diyor. Biz birbirimizi görünce anladık o da anladı ben ilk dile döken oldum" ifadelerini kullandı.

Haber Ara