Dolar

32,5752

Euro

34,9885

Altın

2.431,43

Bist

9.770,19

Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulunun büyükbaşarısı

Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Okullar arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Küçükçekmece TOKİ Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulu Marmara Bölge 2'incisi olarak Ankara 'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-30 17:50:19

Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulunun büyükbaşarısı

İmam Hatip Ortaokullarından sadece TOKİ Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulu 'nun bu finallerde boy gösterecek olması önemli bir başarı olarak kayıtlara geçmiş oldu.


Türk Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Millî Eğitim Bakanlığı'nın izni ve TÜBİTAK'ın desteği ile düzenlenmektedir.

Şampiyonaya İstanbul ilinden 131 Marmara Bölgesinde 273 ve Türkiye Genelinde 916 ortaokul 3 asil ve 2 yedek öğrenci ile takım olarak katılmıştır.

Üç aşamadan oluşan şampiyonada il finallerini geçerek Marmara Bölgesi finallerine katılan Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokul'u bölge finallerinde de birçok Bilim Sanat Merkezi(Bilsem) ve Özel okulu geride bırakarak Marmara Bölge  2.si olarak Ankara'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Marmara Bölgesin'nden Türkiye finallerine kalan  tek İmam Hatip Ortaokulu olan  Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulu'na finallerde başarılar dileriz.

Haber Ara