Dolar

32,5265

Euro

34,8029

Altın

2.429,79

Bist

9.722,09

Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat 15 Şubat okullar açık mı? 16 Şubat kar tatili var mı?

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde etkisini  yoğun kar yağışı olarak gösteriyor. Bazı illerde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat 15 Şubat okullar açık mı? Meteoroloji'den Tokat için de yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Açıklamada gece saatlerinde Tokat çevresinde kar yağışını gece saatlerinde artacağı belirtildi. Tokat 15 Şubat okullar açık mı? 16 Şubat kar tatili var mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 10:12:09

Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat 15 Şubat okullar açık mı? 16 Şubat kar tatili var mı?

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde etkisini  yoğun kar yağışı olarak gösteriyor. Bazı illerde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat 15 Şubat okullar açık mı? Meteoroloji'den Tokat için de yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Açıklamada gece saatlerinde Tokat çevresinde kar yağışını gece saatlerinde artacağı belirtildi. Tokat 15 Şubat okullar açık mı? 16 Şubat kar tatili var mı?

Tokat'ta okullar tatil mi? 

Meteoroloji tarafından yapılan son bilgilendirmede Tokat'ta yoğun kar yağışı beklendiği duyuruldu. Açıklama sornasında Tokat'ta yaşayan öğrenci ve veliler Tokat'ta okullar tatil mi? sorusunu sormaya başladı. Tokat'ta okullar açık mı? 16 Şubat Tokat okullar tatil mi?

Tokat'ta 15 Şubat, 16 Şubat okullar açık mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bugün öğle saatlerinde Çorum, akşam saatlerinde Amasya, gece saatlerinde Tokat çevrelerinde etkisini artıracak kar yağışlarının çarşamba günü akşam saatlerine kadar aralıklarla yoğun (20-40 santimetre) olacağı tahmin ediliyor.

Haber Ara