Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

THY’de bir 'sıtma' vakası daha

Türk Hava Yolları (THY) Kabin Amiri Selda Durmaz’ın ardından, THY kabin memuru Murat Düzer de sıtma virüsü teşhisiyle tedavi altına alındığı öğrenildi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 02:21:06

THY’de bir 'sıtma' vakası daha

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; THY kabin memuru Murat Düzer, Nijerya uçuşunun ardından geldiği memleketi Afyonkarahisar'da özel bir hastaneye grip şüphesiyle başvurdu. Ancak 31 yaşındaki Murat Düzer'e, sıtma teşhisi konuldu.  Düzer, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

AKÜ'de tedavi altına alınan Düzer'in tedaviye olumlu cevap verdiği, ateşinin düştüğü, hayati tehlikesinin bulunmadığı, takip amacıyla bir kaç gün daha gözlem altında tutulacağı belirtildi.

Düzer'in geçen hafta Nijerya'ya yaptığı uçuş sırasında sıtma virüsü kaptığı öğrenildi.

Kabin amiri hayatını kaybetmişti

Nijerya Lagos uçuşundan dönen THY Kabin Amiri Selda Durmaz, İstanbul'da yüksek ateş şikâyetiyle bir hastaneye gitmiş, kendisine grip teşhisi konulmuştu.

Grip ilaçlarını almasına rağmen bir türlü ateşi düşmeyen Selda Durmaz, sıtma teşhisi konulmasının ardından Bahçelievler'de özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Tedaviye rağmen hayatını kaybeden Durmaz, memleketi Bartın'da toprağa verilmişti.

Haber Ara