Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

THY Avrupa Ligi'nde kura değerlendirmesi

THY Avrupa Ligi'nde kura değerlendirmesi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-09 22:14:39

THY Avrupa Ligi'nde kura değerlendirmesi
THY Avrupa Ligi'nde grupların belli olmasından sonra Fenerbahçe Ülker Menajeri Ömer Onan ile Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, kurayı değerlendirdi.

İspanya'nın Barcelona kentinde yapılan kura çekimlerinden sonra AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ömer Onan, Real Madrid, Khimki, Kızılyıldız, Bayern Münih ve Strasbourg ile birlikte yer aldıkları A Grubu için yaptığı değerlendirmede, "Zor bir gruba düştük. Grubumuzda THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası şampiyonları var. Kolay deplasmanlar değil ama biz de çok iyi bir takımız" dedi.

Gruptan çıkacaklarına inandığını vurgulayan Onan "İyi bir grup ve bu gruptan çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yıl da hedefimiz ilk 8'e kalıp yine Dörtlü Final'e çıkmak. Bu açıdan transfer çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

C Grubu'nda Barcelona, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban, Zalgiris Kaunas ve Stelmet Gora ile eşleşen Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar da çok zorlu bir grupta yer aldıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Çok zorlu bir grup elimizden geleni yapıp yolumuza devam etmeye çalışacağız. Hem takım hem camiamız hem de Karşıyaka adına çok güzel bir şans yakaladık. Burada takımı temsil ediyor olmak çok güzel bir şey. Önce bir gruptan çıkalım daha sonra Dörtlü Final'i düşünürüz."

Haber Ara