Dolar

32,3780

Euro

35,0096

Altın

2.325,47

Bist

9.097,45

TESK, Giresun'da esnafa verilecek hibe desteğinden memnun

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:- 'Sel felaketinden zarar gören esnaf ve sanatkarlarımız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, 50 bin liraya kadar olan zararlarının tamamının hibe olarak verilecek olması sevindirici'

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-31 17:40:06

TESK, Giresun'da esnafa verilecek hibe desteğinden memnun
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Giresun'daki sel felaketinde zarar gören esnaf ve sanatkar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, 50 bin liraya kadar olan zararın tamamının hibe olarak verilmesi kararının sevindirici olduğunu belirtti.

Palandöken, yazılı açıklamasında, sel felaketinde iş yeri zarar gören esnaf ve sanatkarlara verilecek desteğin söz konusu kesim için çok önemli olduğunu vurguladı.

Desteğin selden zarar gören esnafın yaralarını saracağını ifade eden Palandöken, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Giresun Dereli'de 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel felaketinden zarar gören esnaf ve sanatkarlarımız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, 50 bin liraya kadar olan zararlarının tamamının hibe olarak verilecek olması sevindirici. Bu kararı alan Cumhurbaşkanımıza ve kararda emeği geçen yetkililere esnaf ve sanatkarlar camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara