Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Terörist kızın pişmanlık dolu günlüğünden dökülenler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda ele geçirilen kadın teröristin pişmanlık dolu günlüğü Mehmetçik tarafından ailesine te

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-19 10:19:35

Terörist kızın pişmanlık dolu günlüğünden dökülenler
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda ele geçirilen kadın teröristin pişmanlık dolu günlüğü Mehmetçik tarafından ailesine teslim edildi. Terörist kızın babası Mehmet Kaya, kızına devlete teslim olması çağrısında bulundu.

Nusaybin'de düzenlenen bir operasyonda Zehra Kaya ismindeki bir terörist kızın günlüğüne ulaşıldı. Günlükte örgütün sözde yöneticilerinin kendilerini piyon olarak kullandığını, birçok arkadaşının öldüğünü, kendisini bekleyen mukadder sonun da ölüm olduğunu anlatan kadın teröristin, "Bu notlar kimin eline geçerse lütfen aileme yetiştirin. Bu istek vasiyetimdir. Olmazsa mezarımda rahat uyumam valla. Ben Zehra Kaya" notu üzerine Mehmetçik, terörist kızın ailesine ulaşarak günlüğü aileye teslim etti. Baba Mehmet Kaya, Mehmetçiğin kendisine okuduğu günlüğü dinledikten sonra içinin yandığını söyleyerek, "Kızım Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine teslim ol, sana hiçbir şey yapmayacaklar" dedi. Terörist kızın annesi ise günlüğü dinlerken gözyaşı döktü.

Haber Ara