Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Tepeden tırnağa sonbahar detoksuna hazır mısınız?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-21 01:18:12

Tepeden tırnağa sonbahar detoksuna hazır mısınız?

Yıllardır doğallıktan ödün vermeyen Aksoy şifalı bitkilerin dünyasına artık yalnızca bir telefon uzaklıktasınız. Bitkisel ve doğal ürünlerden oluşan setimizle kapınızı çalmaya hazırlanıyoruz. Siz bize gelemiyorsanız biz size geliyoruz. Kaliteli ürünler ve hızlı gönderi ile tepeden tırnağa bakım için bize ulaşmanız artık çok kolay...

BİTKİ ÖZLÜ ŞAMPUANLA SONBAHAR DETOKSU BAŞLIYOR

Setimizde neler mi var? İlk olarak kafanızı rahatlatmak adına bitki özlü şampuanımızdan bahsedelim. Şampuanımızı saç dökülmelerine karşı etkili ve 300 ml'lik ambalajında, beğenilerinize sunduk.

Sonbaharda yoğunlaşan saç dökülmesini önlemek için kil,çörek otu, tıbbi nane ve defne yapraklarından oluşan içeriğiyle saç köklerini güçlendiren bitkisel şampuan en az 5 dakika saçınızda bekledikten sonra durulanmalı.

TAMAMEN BİTKİSEL SAÇ LOSYONUYLA SAÇ DİPLERİNE MASAJ FERAHLIĞI

Saçın temizliğinin ardından bakıma da ihtiyacı olduğunu hesaba katarak saç bakım losyonunu da sonbahar detoks setimize dahil ettik. Saç dökülmesini önleyen, canlılık ve parlaklık veren, saç diplerine masaj yapılarak uygulanan 150 ml'lik sprey şeklindeki losyonumuz da ısırgan otu, laden, papatya, ıhlamur, biberiye, çitlembik ve defne yaprakları saçınıza tam bir bakım sağlıyor.

AYAK MANTARI, KOKUSU VE KAŞINTILARINA VEDA ETME VAKTİ GELDİ

Üçüncü olarak setimize dahil ettiğimiz ürünümüz ise 150 ml'lik ayak spreyi. Yine bitkisel içerikli olarak üretilen ve sprey formuyla kullanım kolaylığı sağlayan ürünümüz, ayak bakımınızı tamamlayacak nitelikte. Yaşadığınız süre boyunca sizi üzerinde taşıyan ayaklarınızın ve dış görünüşünüzü en çok etkileyen saçlarınızın bakımından sonra sıra setimizin en son ürününe geliyor. Ayak kaşıntısı, mantar, egzama gibi sıkıntılı süreçleri daha üç kullanımda rahatlatan spreyin içeriğinde Papatya,portakal ağacı,tıbbi adaçayı,limon çiçeği ve tıbbi nane buluyor.

HİMALAYALARDAN SOFRANIZA ORGANİK TUZLA ORGANİK ŞÖLEN

Yemeklerimize lezzet katmak için kullandığımız, evlerimizde en çok tükettiğimiz, sofralarımızın demirbaşı himalaya tuzunu da detoks setimizi alanlara hediye ediyoruz. 250 gramlık Himalaya dağlarından sofralarınıza misafir olan yüzde yüz doğal tuz ile sofralarınız da organik bir şölene dönüşüyor.

İLETİŞİM İÇİN FORMU DOLDURUN UZMANLARIMIZ SİZİ ARASIN.

Dört üründen oluşan setimiz kısa bir süre için akit okurlarına 100 tl yerine sadece 39 tl.

Kapıda ödeme kolaylığı ve sorunsuz hızlı gönderi için hemen FORMU DOLDURUN, avantajlı setimizi kaçırmayın.




Haber Ara