Dolar

32,3351

Euro

35,1721

Altın

2.245,13

Bist

8.718,11

Temizlik işçisinden cami hassasiyeti…

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de temizlik işçisi olarak çalışan ve kıyafeti tozlu olduğu için namazı cami bahçesinde kılan işçiyi makamında ağırladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-14 14:23:16

Temizlik işçisinden cami hassasiyeti…

Kocasinan Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan 45 yaşındaki Mustafa Sapancı'yı makamına davet eden Çolakbayrakdar, belediye çalışanına kamu hakkını gözetip hassasiyet gösterdiği için teşekkür etti.

Belediye bünyesinde çalışan herkesin aynı duyarlılıkta olmasını temenni eden Ahmet Çolakbayrakdar, "Bu hassasiyet basına yansıyınca, bu kurumun başında olan biri olarak sizi tebrik etmek istedim. Temizlik işleri, çalışılması zor bir yer. Gecesi gündüzü, bayramı tatili olmayan bir alan. İnsanların tatil yaptığı dönemde bile onlara hizmet edip rahat ettirmek için sizlerin çalıştığı bir bölüm. Kurumumuzdaki çalışanlarımızın böyle nazik, hassas davranması son derece önemli. Senin şahsında bu şekilde düşünen, kamu hakkını gözeten işçilerimizi kutluyorum." diye konuştu.

Mustafa Sapancı da Çolakbayrakdar'a "Allah razı olsun." dedi.

Merkez Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi Uhud Camisi'nin bahçesinde, çimlerin üzerinde namaz kılan belediye temizlik işçisi, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenmişti. Kocasinan Belediyesinde görev yapan işçi, kendisini görüntüleyen vatandaşın "Namazı neden camide kılmadığı" yönündeki sorusuna, "Ağabey üstüm tozlu. Bu elbise camiye yakışmaz." şeklinde cevap vermişti.

Haber Ara