Dolar

32,3683

Euro

34,9705

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Temel Karamollaoğlu: Sandıkta ders vermenin vakti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Ak Partili belediyelere ders vermek istiyorsanız ‘yok artık yeter’ demelisiniz.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-31 15:20:22

Temel Karamollaoğlu: Sandıkta ders vermenin vakti

Partisinin Hatay İl Başkanlığı 6'ncı Olağan Kongresi'nde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara sandıkta ders vermenin vaktinin geldiğini belirterek, “Eğer bu millet yeniden Ak Partili belediyelere destek verirse yine verginin altında inim inim inlerler. Ders vermek istiyorsanız ‘yok artık yeter' demelisiniz. Bu tavır sergilenmezse dört yıl daha millete kan kustururlar. Bunu geçmişe bakarak söylüyorum” dedi.

Karamollaoğlu, yurt gezilerini hız kesmeden sürdürüyor. Hatay'da partisinin 6'ncı Olağan Kongresi'ne katılan Karamollaoğlu, burada Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu'na, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Mesut Doğan, Şerafettin Kılıç ve GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan eşlik etti. 

ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN POLİTİKASI UYGULUYORLAR

Hatmek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede Karamollaoğlu, hükümetin vergiyle milletin sırtından geçindiğini belirterek, “Eğer bu millet yeniden AK Partili belediyelere destek verirse yine verginin altında inim inim inler. Ders vermek istiyorsanız ‘yok artık yeter' demelisiniz. Bu tavır sergilenmezse dört yıl daha millete kan kustururlar. Bunu geçmişe bakarak söylüyorum. Ekonomide kötüye gidiş arttı. Üstesinden gelemiyorlar. Ekonomide adil bir dağılım yok. Altta kalanın canı çıksın gibi bir perspektifle hareket edemez” diye konuştu.

KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ HAİN İLAN EDİYORLAR

Karamollaoğlu, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. Milli Görüş'ün daha önce yaptığı ittifakları hatırlatan Karamollaoğlu, “Yaptığımız ittifaklardan hiç pişman değiliz. Çünkü biz bu ittifaklarla kutuplaşmanın önüne geçtik. Şimdi iktidar kamplaşmanın peşine düştü. Cumhur İttifakı ‘vatan, millet Sakarya' geriye kalanlar ‘hainler' onlara göre! İktidardakiler kendileri gibi düşünmeyenleri ‘hain' ilan ederse bu memlekette huzur olur mu? Hatay'da da kendi adayımızla seçime gireceğiz” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMETİN RANT KAVGASI VAR

Hükümetin rant politikasıyla hareket ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, birçok şehirde arsa rantının yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Biz şehrin ranta dayalı gelişmesine karşıyız. Türkiye'de şu an rant kavgası var. Rant kavgası şu an hükümetin bir numaralı meselesi haline geldi. Haksızlıklar aldı başını gidiyor. Bunun önünün kesilmesi gerekiyor.”

ABD'NİN ARKASINDAN GİTTİLER

Fırat'ın doğusunda yaşanan gelişmelere de değinen Karamollaoğlu, AK Parti'nin Suriye politikasını eleştirerek, şöyle devam etti:

“16 yıl önce Suriye'de böyle bir problem yoktu. Bu problemi onlar oluşturdu. ABD'nin arkasından giderek bunu yaptılar. Aciz kaldılar. ‘Münbiç'e gireceğiz, girmeyeceğiz' muhabbeti yapıyorlar. Suriye'nin şu anki problemi sizin eseriniz. ABD, İsrail'e zarar verecek hiçbir gelişmeye izin vermez. Suriye onların umurunda değil. Onlar İsrail'i düşünür.  16 sene önceye göre, biz dış politikada itibarımızı artıramadık, hatta tam tersi zedeledik. Başkasının güdümüne girdik. D-8 ile İslam İşbirliği Teşkilatı'nın dönem başkanlığı Türkiye'de ancak bir kez bir araya geldiler. Bunda da ‘ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasın' diye.  O toplantıda ‘buranın yüzde 16'sı Filistinlilerin' dediler. Peki,  yüzde 84'ü kimin! Bunu hiç gündeme getirmiyorlar. Şu an Kudüs zulüm görüyor.”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara