Dolar

32,5506

Euro

34,8861

Altın

2.430,78

Bist

9.645,02

TEM'in Kocaeli geçişinde kaza: 1 ölü

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde bir otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Ağır yaralanan sürücü kurtarılamadı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-15 18:38:27

TEM'in Kocaeli geçişinde kaza: 1 ölü

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Körfez Kirazlıyalı geçişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bir akrabalarını askere uğurladıktan sonra Sakarya'ya dönmek üzere yola çıkan Hüseyin Demirci idaresindeki 54 ZT 416 plakalı otomobil, TEM otoyolunun Körfez Kirazlıyalı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 Kazada hafif yaralanan Hüseyin Demirci ile eşi Fatma Demirci ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ağır yaranan Zülküf Aybar (60) ise ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Aybar, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sakarya'da ikamet eden evli ve 4 çocuk babası olan Zülküf Aybar'ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Sakarya'da toprağa verildi.

Haber Ara