Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

TEM’deki kaza trafiği kilitledi

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Tem Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-16 16:26:53

TEM’deki kaza trafiği kilitledi

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde TEM Otoyolu İstanbul istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan 34 VR 0584 plakalı kamyon 16 SV 103 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta bulunan Rahman Özbek, Mustafa Haşimi ve ismi öğrenilemeyen iki kişi araç içerisinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan dört kişiyi çıkarttı. Olay yerinde hazır bulunan ambülans ekipleri ile yaralılar Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SANAYİDE ÇALIŞANLAR YARDIMA KOŞTU

Otobanın kenarında bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışan işçiler kaza sesini duyunca olay yerine koştu. Araçta sıkışanları kurtarmaya çalışan işçi Mustafa Yücel, “Biz kazayı görmedik. Sesini duyduk. Araçta sıkışanların olduğunu görünce levyeleri alarak buraya geldik” dedi.

TEM'DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Gebze mevkiinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle TEM Otoyolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı. Otoyolda kilometrelerce kuyruk oluşurken, araçların çekici ile kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından otoyol tekrar trafiğe açıldı.

 

 

Haber Ara