Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

TEM’de faciadan dönüldü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, bir otomobil TEM otoyolunda önünde seyreden LPG tankerinin altına girdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 18:00:19

TEM’de faciadan dönüldü

Yaklaşık 150 metre tankerin altında sürüklenen otomobilin sürücüsü sıkıştığı araç içinde hayatını kaybetti.

Kaza, TEM otoyolu Edirne istikameti Saray Gişeler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'dan Edirne istikametine giden Erkan Yağbeyli idaresindeki 34 NE 2493 plakalı otomobil ile Saray gişeler mevkiine geldiği sırada önünde seyreden İsmet T. idaresindeki 41 KN 422 plakalı LPG tankerine arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle tankerin altına sıkışan araç, yaklaşık 150 metre TIR'ın altında sürüklendi.

TANKER SÜRÜCÜSÜ LASTİĞİN PATLADIĞINI SANDI

TIR sürücüsü İsmet T., aracının sarsılması üzerine lastiğin patladığını düşünerek kullandığı tankeri hemen yolun sağına yanaştırdığını söyledi. İsmet T.,"Araçta bir sıkıntı olduğunu hissettim. Lastik patladı sandım ve hemen yolun sağına yanaştım. Aşağıya indiğimde bir baktım ki bir araç var. Hemen 112 ambulansa haber verdim" dedi. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobil sürücüsü Erkan Yağbeyli'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

İTFAİYE EKİPLERİ TANKERİ SOĞUTMA YAPTI

LPG yüklü tankerin dolu olması nedeniyle olay yerine iki adet itfaiye aracı ve gaz kaçağı olup olmadığını kontrol için de iki uzman ekip sevk edildi. Yapılan kontrollerin ardından TIR'ın altında kalan otomobil, çekici vasıtasıyla çıkartılırken, bir itfaiye aracı da tankeri patlama riskine karşı su ve köpük ile soğutma yaptı.

Çalışmalar sırasında başka kazalara sebebiyet vermemesi için kısa süreli trafiğe kapatılan TEM otoyolu, araçların kaza mahallinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Yağbeyli'nin cenazesi ise, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara