Dolar

32,5981

Euro

34,8721

Altın

2.494,36

Bist

9.593,89

Telegram görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Telegram görüntülü konuşma özelliği, oldukça kaliteli bir kullanım sunuyor. WhatsApp gizlilik sözleşmesinin ardından binlerce kişiye ulaşan Telegram görüntülü görüşme nasıl yapılır? Telegram'da kaç kişi görüşebilir? Telegram nasıl kullanılır? Telegram ne zaman görüntülü görüşmeye açıldı? İşte merak edilen detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-14 16:04:14

Telegram görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Telegram 2013 yılında kurulduktan sonra birçok kullanıcıya ulaştı. Özellikle WhatsApp gizliliik sözleşmesi haberlerinden sonra en çok tercih edilen uygulama olmayı başardı. Telegram, bünyesine görüntülü görüşme özelliğini 2020'de 7. yılını kutlamak için önemli bir yenilik getirdi.

Telegram'ın yaptığı açıklamaya göre görüntülü arama özelliği Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma açıldı. Henüz Alpha aşamasında olan özelliği kullanmak için aramak istediğiniz kişinin profiline girerek 'Video' seçeneğine basmanız yeterli olacak. Bununla birlikte özellik, sesli aramada istenildiği zaman açılıp kapatılabilecek.

Telegram'a gelen yeni görüntülü arama özelliği, konuşma esnasında cihazınızda diğer işlerinizle de ilgilenmenize izin vermek için resim içinde resim özelliğini destekliyor. Bu sayede karşınızdaki kişiyle görüntülü olarak konuşurken aramayı ufak bir çerçeve haline getirip cihazınızdaki işleri halletmeye devam edebilirsiniz.

Popüler mesajlaşma uygulamasına gelen yeni özellik, güvenliğin sağlanması için uçtan uca şifreleme yöntemiyle korunuyor. 

Haber Ara