Dolar

32,3641

Euro

34,9738

Altın

2.326,17

Bist

9.073,02

TeknoSA'ya 'Brandon Hall Excellence Awards'tan ödül

TeknoSA'ya 'Brandon Hall Excellence Awards'tan ödül

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-16 10:23:49

TeknoSA'ya 'Brandon Hall Excellence Awards'tan ödül
Teknoloji perakendecisi TeknoSA, eğitim ve gelişim alanındaki yarışmalardan "Brandon Hall Excellence Awards"ta birinciliğe layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre TeknoSA, eğitim ve gelişim alanında dünyaca ünlü yarışmalardan biri olan "Brandon Hall Excellence Awards"tan ödülle döndü. TeknoSA Akademi, yarışmada Koçluk ve Mentorlukta En İyi Gelişim Uygulaması (Best Advance in Coaching & Mentoring) kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Eğitim ve gelişim fonksiyonunu kurum hedef ve stratejileriyle örtüştürerek katma değer oluşturan, çalışanların öncü gelişim fırsatlarıyla desteklendiği, yaşayan gelişim ortamları oluşturan kurumlara verilen ödüle, her yıl dünyanın yaklaşık 55 ülkesinden binden fazla kuruluş katılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Akademi Müdürü Arzu Sarıkayalar, rehberlik bazlı öğrenme temeline hizmet eden koçluk ve mentorluk yaklaşımında Türkiye perakende sektörünün öncü şirketlerinden birisi olduklarını bildirdi.

3 bin 500'ü aşkın çalışanlarıyla önemli bir ölçekleri olduğunu vurgulayan Sarıkayalar, programı bu kapsamda ve bu kadar çalışanla sürdürüp ölçmenin kendilerine performansın yanı sıra uluslararası bir ödül kazandırdığını dile getirdi.

Sarıkayalar, daha önce 2014 yılında da Brandon Hall Excellence Awards'ta En İyi Karma Öğrenme Uygulaması kategorisinde "Mağazacılıkta Kariyer Yolu Programı" ile birinciliği göğüslediklerini ve yine altın ödül kazanan ilk Türk firması olduklarını anımsattı.

TeknoSA çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını doğru tespit ederek kişisel, mesleki ve yönetsel gelişimlerini sağlayan TeknoSA Akademi, sektörde Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ilk ve tek kurumsal eğitim merkezi olma özelliğine sahip.

Kurulduğu 2005 yılından bu yana 11 bini aşkın mezun veren söz konusu akademi, gençlere iş imkanı oluşturmayı da sürdürüyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara