Dolar

32,3705

Euro

34,9468

Altın

2.325,49

Bist

9.111,34

Tekin: Tüm anketler asparagas

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçim anketleriyle ilgili, “O anketlerin hepsi asparagas, anketlerin hepsi altüst olacak' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 12:46:26

Tekin: Tüm anketler asparagas

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, beraberinde İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Milletvekili adayı Eren Erdem ve İl Başkanı Özfer Koçak, Milletvekili adayı Selami Yiğit, Aysel Boy ile birlikte Kazımpaşa esnafını ziyaret ederek partisine 1 Kasım seçimlerinde destek istedi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, baba ocağında olduğunu belirterek "35 yıl önce çıktım maalesef bu caddeleri çok özlemişiz. İnsanlarımızın sıcak ilişkisi, ilgisi bizi memnun ediyor ama kentle ilgili söylenecek çok şey var. Gerçekten duygusal anlamda beni üzen bu yeni yapılaşma kenti, biliyorsunuz Kars şu an 81 il içerisinde planlı yapılaşması olan tek şehirdi. Ama çok üzücü tablolarla karşılaştık” diye konuştu.

Son zamanda yapılan anketlerle ilgili açıklama yapan Tekin, “O anketlerin hepsi asparagas, anketlerin hepsi alt üst olacak. Seçmen öyle bir tokat vuracak ki, sadece iktidar mensuplarına değil, ayrıca anketçilere de önemli bir tokat geliyor. Biz anketçi gibiyiz” dedi.

Gürsel Tekin ve beraberindekiler, daha sonra esnafı gezdi. Tekin, Kars gravyer peyniri ile kaşarı milletvekili Barış Yarkadaş ile birlikte tattı. Tekin, bir kuyumcuda yeni evlenecek olan çifte altın sattı. Kazımpaşa Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet eden Tekin, Karslı olmanın ayrıcalık olduğunu belirtti. Hemen hemen herkesi tanıyan Tekin, 1 Kasım 2015 seçimlerinde vatandaşlardan CHP'ye oy vermelerini istedi.

Haber Ara