Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Tek bir SMS ile düzenli bağışçı olma dönemi

Türk Telekom’la Türk Kızılay, Abonelikli Bağış Sistemi için yaptıkları işbirliğiyle mobil operatörler arasında bir ilke imza attı. Artık tek bir SMS ile düzenli bağışçı olunabilecek.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-07 23:11:58

Tek bir SMS ile düzenli bağışçı olma dönemi

Türk Telekom, 151 yıldır ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Türk Kızılay'a yapılan bağışların sürekliliğini desteklemek için kullanıcının cep telefonu üzerinden bağış yapabilmesini kolaylaştıran Abonelikli Bağış Sistemi'ni devreye soktu. Türk Kızılay'a cep telefonu üzerinden yapılan bağışları belirli aralıklarda otomatik bir şekilde yineleyen bu sistemin sunduğu kolaylıklardan faydalanabilmek için, kullanıcının yapması gereken 3965 numarasına bir SMS göndermek.

FATURAYA YANSIYOR

Sisteme tek bir SMS'le abone olan kullanıcı, abonelik süresi boyunca her ay düzenli bir şekilde 10 TL bağışta bulunabilecek. Türk Kızılay'a yapılan bağış miktarı, kullanıcının faturasına yansıtılacak ya da bakiyesinden düşülecek ve kullanıcı dilediği zaman abonelikten çıkabilecek.

TÜRK TELEKOM CEO'SU ÜMİT ÖNAL: BU YARDIMLARIN YIL BOYUNCA DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

Abonelikli Bağış Sistemi ile Türk Kızılay'a yapılan bağışların miktarında bir artış beklediklerini belirten Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, “Özellikle doğal afet ve terör saldırıları gibi durumlarda, Ramazan Bayramı ya da Kurban Bayramı gibi dönemlerde yapılan bağışların tam anlamıyla etkili olabilmesi için bu yardımların yıl boyunca devam etmesi gerekiyor” dedi.

DEVAMLILIĞI SAĞLAYACAK

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ise yeni işbirliğiyle ilgili “İnsani yardım kuruluşlarının en büyük sorunlarından birisi de sürekliliği olan bir gelire sahip olunamamasıdır. Projemizle bu sorun çözülecek” dedi.

Haber Ara