Dolar

32,3373

Euro

34,9656

Altın

2.325,93

Bist

9.103,08

TEGV'li öğrencilerden hastane ziyareti

VAN (İHA) â€' Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Muradiye Öğrenim Birimindeki öğrenciler, Muradiye Devlet Hastanesini ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-21 13:53:22

TEGV'li öğrencilerden hastane ziyareti
VAN (İHA) â€" Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Muradiye Öğrenim Birimindeki öğrenciler, Muradiye Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Muradiye Devlet Hastanesinin laboratuarında incelemelerde bulunan öğrencelere; kan alma, alınan kanların hangi işlemlerden geçtiğiyle ilgili bilgiler verilerek cihazlar tanıtıldı. TEGV Muradiye Öğrenim Birim Sorumlusu Buket Müjde; "Birimimizde 4. sınıf fen etkinliğine katılan 16 çocuğumuzla Muradiye Devlet Hastanesi laboratuvarına gezi düzenledik. Her hafta etkinliklerine düzenli olarak gelen bu çocuklar, fen etkinliğinde birçok konuda bilgi sahibi olup ayrıca düzenli olarak deneyler yaparak ve yaşayarak öğrenmenin keyfini yaşadılar. Gezideki amacımız, çocukların alışkın oldukları ortamdan çıkıp ufuk açıcı bir yere gitmesi ya da yine günlük hayatlarında karşılaşmadıkları bir uzmandan alanıyla ilgili bilgi alınmasını sağlamaktı. Bu amaçla Muradiye Devlet Hastanesi laboratuvarına düzenlediğimiz gezide laborantlar çocuklara kan alma, alınan kanların nasıl ayrıştığı, içerisindeki hastalıklarının nasıl belli olduğunu ve ayrıca laboratuvardaki tüm cihazların nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgiler verdiler" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara