Dolar

32,3297

Euro

35,0436

Altın

2.280,79

Bist

8.993,96

TBMM'den gazilere ziyaret

Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Yeneroğlu ve beraberindeki heyet, gaziler ile FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Aslan'ı ziyaret etti

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-21 15:47:46

TBMM'den gazilere ziyaret
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu ve beraberindeki heyet, gaziler ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin yaşandığı gece yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan'ı ziyaret etti.

Yeneroğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ile AK Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) tedavi gören gazilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Heyet, gazilerle sohbet etti ve isteklerini dinledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, askeri konvoya PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz için GATA'da düzenlenen törene katılan Yeneroğlu ve beraberindekiler, şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Heyet, daha sonra Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti, burada da FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Aslan'la görüştü. Aslan'ın sağlık durumu hakkında yakınlarından bilgi alan milletvekilleri, çeşitli servislerde yatan gazilerle de sohbet etti.

Heyetin, son durağı ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü oldu. Yeneroğlu, Ersoy ve Yüce, Şube Müdürü Eraslan Er'le bir araya gelerek, şubeyi gezdi ve bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Yeneroğlu, gazilerin herhangi bir sorunu ve sıkıntısı olup olmadığını görmek istediklerini belirterek, gazilerle görüşmelerinde yönelttikleri nasılsın sorusuna verilen "Vatan sağ olsun." karşılığının, Türkiye'nin ve milletin yarınlarının güçlü ve emin ellere emanet edildiğini ortaya koyduğunu söyledi.




Haber Ara