Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

TBMM Başkanı: Türkiyemiz sıkıntılı günler yaşıyor

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 'Türkiyemiz sıkıntılı günler yaşıyor. Zor günler hep devam eder. Türkiye hep büyüktür. Büyük başın derdi de, büyük olur' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-15 13:29:16

TBMM Başkanı: Türkiyemiz sıkıntılı günler yaşıyor

Adana'da Birlik Vakfı Şubesi'nin düzenlediği kahvaltıya TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük ile çok sayıda siyasi ve belediye başkanı katıldı. Toplantıda konuşan İsmail Kahraman, bugünün Vakıflar Haftası'nın son günü olduğunu belirterek, "Siyasetin sahasına girdiğinizde biraz dalgalı oluyor, hele günümüzde. 'Oraya girmeyelim' dediler ve şimdi öğreniyorum ki bir de 'Soru cevap olmasın' dediler. İsterseniz soru cevap olsun. Mademki kurucular kurulu başkanıyım, şube başkanımızın kararını demokrasiye uygun olarak değiştiriyorum" dedi.

BÜYÜK BAŞIN DERDİ BÜYÜKTÜR

Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini kaydeden Başkan Kahraman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu her zaman söylenir. Türkiye tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Zor günler hep devam eder niye, Türkiye hep büyüktür de ondan. Büyük başın derdi de büyüktür. Biz, her sıkıntının üzerinden gelmeye alışmış ve başarmış bir milletiz. Bu sıkıntılardan biri de dışarı yetmiyormuş gibi içerde de gelişmemizi engellemek isteyen odakların mevcudiyetidir" diye konuştu.

Kahraman'ın konuşması devam ederken, bu sözlerinden sonra gazeteciler salondan çıkarılarak toplantı basına kapalı devam etti.

Haber Ara