Dolar

32,3775

Euro

35,0510

Altın

2.326,39

Bist

9.080,93

Tayyar: MHP HDP'den çok korkuyor

AK Partili milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı canlı yayın programında çarpıcı iddialarda bulundu...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-10 03:58:14

Tayyar: MHP HDP'den çok korkuyor

Beyaz TV'de Erkan Tan'ın sunduğu Son Söz'de gündemi değerlendiren AK parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, MHP ile HDP arasındaki ilginç ilişki konusunda ilginç bir yorumda bulundu. Tayyar, ""Oktay Vural var ya.. Bize bakarak parmağını sallayarak konuşuyor. HDP'ye laf ederken sırtını dönüyor, yine bize bakarak HDP'ye laf ediyor.. Adamların yüzüne bakamıyorlar. Bu kadar da ürkek ve korkaklar," dedi.

MHP lideri ve sözcülerinin seçim süreci boyunca bir kez olsun HDP'yi eleştirmedeğine dikkat çeken Tayyar, buna karşın iktidardaki AK Parti'ye en ağır hakaretlerde bulunulduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"BU KADAR ÜRKEK VE KORKAKLAR"

"Oktay Vural var ya.. Bize bakarak parmağını sallayarak konuşuyor. HDP'ye laf ederken sırtını dönüyor, yine bize bakarak HDP'ye laf ediyor.. Adamların yüzüne bakamıyorlar. Bu kadar da ürkek ve korkaklar.. Hakkari milletvekili Zozani, tek kişi MHP grubuna daldı, sesleri çıkmadı.. En azından HDP'ye gösterdikleri kibarlığı bize gösterselerdi.. Şimdi 'niye bizi HDP ile yanyana görüyorsunuz' diyorlar. HDP'lileri bir öpmediğiniz kaldı."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara