Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Tayyar, Ankara gündemini karıştıracak

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajlar şaşırttı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-09 04:17:13

Tayyar, Ankara gündemini karıştıracak

Türkiye'de siyasi gündem, saldılar, siyasilere yönelik atılım ve tehditlerle hayli sıcak durumdayken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Micro Blog Sitesi Twitter hesabı üzerinden attığı tweetler de gündemi ısıtmaya devam edecek.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter'dan yazdığı mesajlar Ankara'yı karıştıracak.

"Kuzunun kurda teslim edildiği ve bürokrasinin siyaseti boğduğu süreçte artık bana kimse paralelle mücadeleden söz etmesin" diyen Şamil Tayyar, devamında  "Ve bir gün duvara çarparsa kafamız, sakın ha hiç kimse 'kandırıldık' demesin. Sakın..." diye yazdı.

FİDAN MI HSYK MI?

Tayyar'ın açıklamalarında, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ın MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili sözlerinin etkili olduğu yorumları yapıldı.

Bugün yaptığı açıklamada Hakan Fidan'ın görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt veren İbrahim Kalın, "Bu, sayın Hakan Fidan'ı yıpratma operasyonudur. Ama burada hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın tavrı son derece nettir. Görevinin başında, görevini de iyi yapan bir müsteşarımız vardır." demişti.

İddialara göre Fidan'ın sahiplenilmesine tepki gösteren Tayyar, "bir gün duvara çarparsa kafamız, sakın ha hiç kimse 'kandırıldık' demesin" ifadelerini kullandı. 

Bir diğer iddia ise, bu tweetler AK Parti'li Tayyar'ın son HSYK kararnamesine dair duyduğu tepkinin yansıması. 

Untitled-1(139)

Haber Ara