Dolar

32,3452

Euro

35,1179

Altın

2.304,07

Bist

9.079,97

Tatilciler dönüş yolunda

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşların eve dönüş yolculuğu nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Sakarya bölümünde, zaman zaman trafik yoğunluğu oluşuyor

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-17 20:48:59

Tatilciler dönüş yolunda
Ramazan Bayramı tatilinin ardından İstanbul'a dönmeye başlayan tatilciler sebebiyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu bölümünde, zaman zaman trafik yoğunluğu oluşuyor.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Bolu Dağı Tüneli kesiminde, öğleden sonra akıcı bir şekilde seyreden trafik akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşmaya başladı.

Otoyolun Bolu ve Bolu Dağı Tüneli kesimi ile Bolu Dağı Tüneli Viyadükleri kesimlerinde zaman zaman yaşanan yoğunluk sürücülerin normal hızlarından yavaş seyretmelerine neden oluyor.

Yol üzerinde meydana gelen hasarlı trafik kazaları nedeniyle de otoyol üzerinde yer yer yoğunluklar yaşanıyor.

Öte yandan otoyolun Batı Karadeniz bağlantı noktası konumunda olan Gerede Gişeleri'nde de akşam saatlerinden itibaren zaman zaman yoğunluklar gözlenmeye başlandı.

Dönüş trafiğinin başlaması ile birlikte Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Anadolu Otoyolu'nda tedbirler de artırıldı.

Otoyol boyunca sabit ve gezici radarlı hız kontrolleri yapılıyor.

Trafik ve karayolları ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için otoyol güzergahında sürekli devriye geziyor.

- Sakarya

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Sapanca-Kartepe kesiminde de öğle saatlerinde başlayan ve devam eden yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Arızalanan araçlar ve hasarlı kazalar nedeniyle trafiğin yer yer durma noktasına geldiği görüldü.

AA ekibince havadan görüntülenen otoyolun Ankara yönünde ise ulaşım normal olarak seyrediyor.

Haber Ara