Dolar

32,5960

Euro

34,7835

Altın

2.496,23

Bist

9.449,99

Tarım Fuarı'nda Yunusemre ve Şehzadeler standına yoğun ilgi

Manisa'da 10. Uluslararası Tekno Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 17:29:12

Tarım Fuarı'nda Yunusemre ve Şehzadeler standına yoğun ilgi
Manisa'da 10. Uluslararası Tekno Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Manisa'da 10. Uluslararası Tekno Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in de ziyaret ettiği stantlarda Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi tarafından kırsal alanlarda yapılan yatırımlar tanıtıldı. Yunusemre standıyla ilgili bilgi veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, "Stantımızda; Belediye olarak özellikle kırsal kalkınma açısından yaptığımız yatırımların görselini sunma şansı bulduk. Şuanda stantımız yoğun ilgi görmektedir. Bu durum bizleri de memnun ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'müzün yaptığı etkinlikleri duvarlarımızda açıklayıcı olarak yazdık. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen Lavantaları stantımızda halkımıza dağıtıyoruz. Belediyemizin desteklediği Yunusemre Kalkınma Kooperafininde ilk seri üretimi olan yoğurtları vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Aynı zamanda Bağcılık Araştırmanında katkılarıyla üzümcülüğü yaygınlaştırmak amacıyla üzüm suyu dağıtımımızda devam ediyor. 2017 yılında vatandaşlarımıza dağıtacağımız arı kovanlarının da ilk örneklerini vatandaşlarımızın takdirine sunuyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Şehzadeler Belediyesi olarak 10. "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarındaki yerimizi aldık. Burada hemşerilerimize Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra tarımsal hizmetlerimizi tanıtma fırsatımız olacak. Ayrıca hazırlamış olduğumuz tanıtım filmimizde vatandaşlarımıza tüm hizmetlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz. 10. "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarının kapılarının açılmasın ardından protokol üyelerimiz ile birlikte Belediyemizin standında incelemelerde bulunduk ayrıca tarımsal hizmetlerimizin yer aldığı standımız vatandaşlarımızın da büyük beğenisini topladı" dedi. Şehzadeler Belediyesinin standını ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlara Üzümden yapılan Şehzade Tatlısı, Mesir Macunu ve Üzüm şırası ikramında bulunuldu.

Haber Ara