Dolar

32,5633

Euro

34,9059

Altın

2.427,50

Bist

9.722,09

Tarık Akan'dan Erdoğan'a tehdit!

Tarık Akan bir röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-11 11:45:14

Tarık Akan'dan Erdoğan'a tehdit!

TİMETURK I HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

Oyuncu Tarık Akan, Cumhuriyet Gazetesi'ne bir röportaj verdi.

Gündeme yönelik soruları cevaplayan Tarık Akan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri ile ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun "çok güzel" bir şey söylediğini belirten Akan, "Bravo Kılıçdaroğlu'na" dedi.

ERDOĞAN İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

Erdoğan ile ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı'na "Senden sonra çocukların var..." diyen Akan, "...hiç düşünmüyor musun onların ne acılar çekeceğini" dedi.

İşte Akan'ın o açıklamaları:

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİ

"Kılıçdaroğlu çok güzel cevaplar verdi. Aile Bakanı "Bir kereden bir şey olmaz" diyor. İnanılır gibi değil. Nasıl bu lafı söylüyor? Önüne yatmak demek onların aklına gelen değildir. Bunu da Kılıçdaroğlu çok güzel izah etti. Harika güzel cevaplar veriyor, bravo Kılıçdaroğlu'na."

"CUMHURBAŞKANI'NIN YAKINLARI ÇOK ACI ÇEKECEK"

"Bu yaşıma kadar ülkemde şunu gördüm ki hesabı sorulmayan çok az ve küçük şeyler var. Yapılan bütün hataların önünde sonunda bir şekilde hesabı soruluyor. Peki senden sonra çocukların var, bu hesap çocuklarına sorulduğu zaman düşünmüyor musun onların ne acılar çekeceğini. Elinde hiçbir kanıt, belge yok. Aldığı yanlış tüyolara göre yorum yapmak kadar yanlış bir şey olamaz. Onun için Cumhurbaşkanı bugün var yarın hiçbirimiz olmayacağız. Sırayla gidelim yeter ki. Sonra geriye kalan Cumhurbaşkanı'nın yakınlarının çok acı çekeceğine eminim. Hesapları sorulacak."

tarik akan cumhuriyet

"ERDOĞAN BENİ ÇILDIRTIYOR"

Cumhuriyet muhabirinin "Gündemde en çok ne canınızı sıkıyor?" sorusunu cevaplayan Akan, "Her gün şehit haberi almak perişan ediyor beni. Cumhurbaşkanı'nın konuşmaları beni çıldırtıyor" dedi.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “teröre destek verenleri vatandaşlıktan çıkarma” demeci ile ilgili de yorum yapan Tarık Akan, Erdoğan'ın buna hakkı olmadığını belirtti. Akan şunları söyledi:

"Bu kadar yanlış bir düşünce olabilir mi? Hangi yetkiyle, hangi hakla vatandaşlıktan çıkarma lafını kullanabilirsin. Olacak şey değil. Çok acı çok."

CUMHURİYET "TEHDİDİ" BAŞLIK YAPTI

Cumhuriyet de Tarık Akan'ın röportajını "Cumhurbaşkanı çocuklarının ne acılar çekeceğini düşünmüyor mu?" şeklinde verdi.

 

Haber Ara