Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Tarihi zirve sonrası Trump'tan ilk açıklama

Vietnam'da basın toplantısı düzenleyen ABD Başkanı Trump 'Herhangi bir şey imzalamak konusunda bir karar vermedik. Kim çok enterasan bir karakter' ifadelerini kullandı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-28 10:30:21

Tarihi zirve sonrası Trump'tan ilk açıklama

ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında Vietnam'ın başkenti Hanoi'de basın toplantısı düzenliyor.

ABD Başkanı Trump Vietnam'da basın toplantısında, "Kim ile çok yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Herhangi bir şey imzalamak konusunda bir karar vermedik. Kim çok enterasan bir karakter. Bazı seçeneklerimiz vardı ama bunları kullanmama herhangi bir anlaşma imzalamama kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Beyaz Ev Sözcüsü Sarah Sanders, Başkan Trump ve Kuzey Kore lideri Kim arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını ancak iki ülke arasındaki görüşmelerin gelecekte devam edeceğini belirtti.

"ŞİMDİLİK BİR ANLAŞMA YOK AMA.."

Trump ve Kim'in, Kore Yarımadasının nükleer silahlardan arındırılması konusunda görüştüğünü belirterek, "Şimdilik bir anlaşma sağlanamadı ancak ülkelerin temsilcileri gelecekte buluşmak için sabırsızlanıyor." dedi.

Haber Ara