Dolar

32,3145

Euro

35,1153

Altın

2.288,86

Bist

9.048,33

Tarihi balıkçının sahibi son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Fatih'te uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım için Fatih Camii'nde cenaze tör

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-21 18:04:11

Tarihi balıkçının sahibi son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul Fatih'te uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Fatih Eminönü'nde dün saat 22.00 sıralarında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın patronu Selahattin Yıldırım (41) için Fatih Camii'nde bugün ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Üç çocuk babası olan Yıldırım'ın cenazesine eşi Aslı Yıldırım, ailesi, yüzlerce yakını ve çok sayıda çalışanı katıldı. Cenazede taziyeleri kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Selahattin Yıldırım kabul etti. Cenazenin cami avlusuna getirilmesinin ardından tabutun başına gelen eş Aslı Yıldırım, cenaze namazı başlayana kadar tabutun başından ayrılmadı. Cenaze törenini katılan yüzlerce kişi gözyaşlarına hakim olamadı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sırasında da duygu dolu anlar yaşandı. Kılınan cenaze namazının Yıldırım'ın tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına götürüldü.

Cenaze aracına konulduktan sonra Kozlu Mezarlığı'nın morg bölümüne götürülen cenaze, bu gece Kastamonu'ya götürülmek üzere yola çıkacak ve memleketi İnebolu'da yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Haber Ara