Dolar

32,3706

Euro

35,0234

Altın

2.325,30

Bist

9.079,97

Tanal ve Aydın'a suç duyurusu

TÖRKAD Başkanı, Öncü Kadınlar Platformu Temsilcisi Zeynep Alkış, Mahmut Tanal ve Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 12:15:52

Tanal ve Aydın'a suç duyurusu

Töre Cinayetlerini Önleme ve Kadın Potansiyelini Değerlendirme Derneği (TÖRKAD) Başkanı, Öncü Kadınlar Temsilcisi Zeynep Alkış da Erdoğan'a yönelik saldırıyı yayımladığı bir mesajla kınadı.

Alkış mesajında, "Sayın Sümeyye Erdoğan hakkında iğrenç iddiaları yayan ve bu çirkinliğe sosyal medyada paylaşarak destek veren tüm çevreleri kınıyor, saldırıyı tüm kadınlara yapılmış olarak kabul edip, Öncü Kadınlar Platformu olarak söz konusu isimler hakkında suç duyurusunda bulunacağımızın altını çiziyorum" ifadesine yer verdi.

Mesajında Sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında yer alan iddiaları, ahlaksızlık olarak niteleyen Alkış, "Bu sadece basit bir iftira, karalama ve müptezellik değil ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlık karşısında sessiz kalan, tepkisini dile getirmeyen kadın örgütlerini de kınıyor, bu iğrençliğe daha fazla ortak olmamaya davet ediyorum. İğrenç ve asılsız iddialara sahip çıkan, meşrulaştırmaya çalışan basını da medya etiği kurallarını göz göre göre çiğnemelerinden dolayı kınıyorum" dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara