Dolar

32,5631

Euro

34,7051

Altın

2.411,57

Bist

9.645,02

Talisca’yı derbiye Quaresma hazırlıyor

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Anderson Talisca, Portekiz’den derbilere alışkın olduğunu söylese de Quaresma genç futbolcuya, ‘Sen burada derbi görmediğin için, onları derbi sanıyorsun’ dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-21 11:35:36

Talisca’yı derbiye Quaresma hazırlıyor

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Anderson Talisca, Portekiz'den derbilere alışkın olduğunu söylese de Quaresma genç futbolcuya, ‘Sen burada derbi görmediğin için, onları derbi sanıyorsun' dedi.

Fotomaç'ın haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek derbi öncesi takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Siyaz beyazlı takımın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, takımın yeni futbolcusu Anderson Talisca'yı derbiye hazırlıyor.

'SEN BURADA DERBİ GÖRMEDİĞİN İÇİN, ONLARI DERBİ SANIYORSUN'

Quaresma, genç yıldıza sürekli olarak derbilerin Türkiye'de ne kadar önemli olduğunu anlatırken, Brezilyalı oyuncudan gelen 'Ben Portekiz'den derbilere alışkınım' yorumuna, 'Sen burada derbi görmediğin için, onları derbi sanıyorsun' yanıtını verdi.

‘TÜRKİYE'DE FUTBOLUN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAYACAKSIN'

Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, Türkiye'deki derbi maçların, Avrupa'nın birçok ülkesinden çok daha önemli ve kritik karşılaşmalar olduğunu belirtti. Quaresma genç yıldız Anderson Talisca'ya ‘Henüz kariyerinin başındasın. Daha benim gibi üst düzey futbol oynanan ülkelerde bulunmadın. Türkiye'de futbolun ne kadar önemli olduğunu ilerleyen günlerde çok daha iyi anlayacaksın. Galatasaray derbisi de bunun bir başlangıcı olacak' dedi.

‘TARAFTAR SENİ EN KÖTÜ GÜNÜNDE BİLE YALNIZ BIRAKMAZ'

Ricardo Quaresma, taraftarların ve camianın özellikle büyük maçlara farklı bir gözle baktığını belirtti. Quaresma, ‘Türkiye'deki ezeli rekabet senin düşündüğünden çok daha önemli. Büyük maçlarda göstereceğin performans, hiçbir zaman akıllardan çıkmıyor. Burada ilk günden bu yana olumlu işler yapıyorsun. Bunu derbide de sürdürürsen, taraftar seni en kötü gününde bile yalnız bırakmaz. Bu mantıkla sahaya çık ve gereğini yap' ifadesini kullandı.

Haber Ara