Dolar

32,5616

Euro

34,8889

Altın

2.432,71

Bist

9.645,02

Taksim'de silahlı kavga: 2 yaralı

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde 2 grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavgaya karışan şahıslardan 2’si gözaltına alınırken, bacağından hafif şekilde yaralanan şahıslar ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-17 12:10:37

Taksim'de silahlı kavga: 2 yaralı

Olay, saat 09.30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki Rusya Başkonsolosluğu yakınında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine şahıslardan biri diğerlerine silah, diğerleri de şahsa bıçak çekti. Çıkan kavgada silahlı şahıs 2 kişiyi bacağından yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından hafif yaralanan şahısları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Olaya karışan 2 şahıs ise cadde üzerindeki görev yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayın ardından polis, caddenin bir kısmını güvenlik şeridi çekerek kapattıktan sonra görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri ise olay yerindeki tabanca ve bıçaklar üzerinde inceleme yaparak, kovanları topladı. İncelemenin ardından silah ve kovanlar delil torbasına konuldu. Olayı gören esnaf, “Burada kavga çıktı. Adamlar birbirini vuruyordu. Ondan sonra bir patırtı oldu ve silah çıktı, biz de kepenkleri indirdik” dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Ara