Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Tahmazoğlu'ndan 'Ben okuyorum, Gaziantep okuyor' projesine destek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan 'Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor' projesine destek olarak Dinleyici ailesinin misafiri oldu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-17 15:02:50

Tahmazoğlu'ndan 'Ben okuyorum, Gaziantep okuyor' projesine destek
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor" projesine destek olarak Dinleyici ailesinin misafiri oldu.

Gaziantep Valiliği'nin başlattığı "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesine destek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Mahallesi'ndeki Ahsen Sitesi, öğrencileri ve aynı sitede ikamet eden Dinleyici ailesi ile birlikte kitap okudu.

Gaziantep'te kitap okuma oranını arttırmak, okumaya teşvik etmek, özendirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumayı sevdirmek amacıyla başlatılan projeye destek olan Mehmet Tahmazoğlu, Dinleyici ailesinin başarılı kızları Lamia Dinleyici ve arkadaşları ile birlikte kitap okuyarak okumanın önemine dikkat çekti.

Çok güzel bir proje

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kitap okumanın alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini belirterek, "Gaziantep Valimiz Davut Gül'ün başlatmış olduğu 'Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor' projesi çerçevesinde Akkent Mahallemiz'de Lamia kızımızın evini ziyaret ettik. Lamia aynı zamanda bir kitap kurdu. Şahinbey Belediyesi olarak başlattığımız 'Her Evde Bir Kütüphane Olsun' projesi kapsamında her ay okullarda dağıttığımız kitaplardan düzenlediğimiz yarışmalarda dereceye giren bir öğrencimiz. Dinimizin ilk emri oku. Okumayı bir alışkanlık haline getirip yaşamımızın bir parçası haline getirmemiz lazım. Şahinbey Belediyesi olarak yıllardır bu çalışmayı yürütüyoruz. Valimizin başlattığı ve aynı anda 30 bin evde kitap okuma daveti çok güzel bir uygulama. Bu konuda Valimiz Davut Gül'e teşekkür ediyorum. Biz de bu konuda Akkent Mahallemizde ikamet eden Lamia ve arkadaşlarıyla birlikte kitabımızı okuduk ve şimdide bizleri bahçede bekleyen öğrencilerle kitap okuyacağız. Böylelikle bu kampanyaya destek veriyoruz. Bu anlamda herkesi de bu kampanya ya destek olmaya ve kitap okumaya davet ediyorum" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara