Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Taha Duymaz kimdir?

1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı kapatılması ile gündem olan Taha Duymaz kimdir? İşte merak edilenler...

2 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-29 19:24:02

Taha Duymaz kimdir?

Sosyal medyada ün kazanan Taha Duymaz, 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının kapatılması ile birlikte gündeme geldi. Taha Duymaz, yayınladığı yemek videoları ile takipçilerinin beğenisini kazanmıştı. 

Mütevazı mutfağında çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ın 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı kapatıldı. Taha Duymaz, üzüntüsünü Twitter hesabından yayınladığı video ile dile getirdi.

Taha Duymaz kimdir, nerede yaşıyor, kaç yaşında

Taha Duymaz Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşıyor. 17 yaşında olan Taha Duymaz, çektiği yemek videoları ile dikkatleri üstüne çekiyor. 4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle arabaya binemiyor. Zamanının çoğunu köyde geçiren Taha Duymaz, yemek videolarını kız kardeşinin yardımıyla çekiyor.

"Bugün yıllardır emek verdiğim, hayallerimi gerçekleştirmek istediğim her şey çöp oldu. Intagram hesabım kapatıldı. Sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Sabahtan beri kendime gelemedim. Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim. Ben kendimde değildim. Yıllarım elimden alındı. Herkes hakkını helal etsin."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara