Dolar

32,5766

Euro

34,7968

Altın

2.510,43

Bist

9.693,46

'Suudi veliaht prens 3 ay içinde tahta geçebilir'

Suudi muhbir Mujtahid, Suudi Krallığı ile ilgili bir başka sırrı açığa vurdu. Kraliyet ailesinden biri olduğuna inanılan Mujtahid, Haziran ayında Veliaht Prens Muhammed Bin Salman’ın tahta çıkacağını iddia eden bir paylaşımda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-09 20:07:17

'Suudi veliaht prens 3 ay içinde tahta geçebilir'

TIMETURK | ÇEVİRİ

Suudi muhbir Mujtahid, Suudi Krallığı ile ilgili bir başka sırrı açığa vurdu. Kraliyet ailesinden biri olduğuna inanılan Mujtahid, Haziran ayında Veliaht Prens Muhammed Bin Salman'ın tahta çıkacağını iddia eden bir tweet attı.

SUUDİ JULIAN ASSANGE YİNE İŞ BAŞINDA

Suudilerin Julian Assange'ı olarak ün salan Mujtahid'in, 2 milyonun üzerinde takipçisi var ve yakın bir zamanda konuyla ilgili bir kaynaktan edindiği bilgiyi twitter üzerinden paylaştı. Veliaht Prens'in üç ay içinde tahta oturabileceğini öne sürdü.

Arapça olarak atılan twette ise “Muhammed bin Salman'a yakın çevreler onun Trump ve Jared Kushner ile işbirliği yaparak Kral Salman'ı yerine geçmek üzere 4 Temmuz'da tahttan indirebileceğini açığa vurdu” yazıldı.

Muhjtahid aynı zamanda ismi verilmeyen kaynağın Veliaht Prens'in tarih olarak 4 Temmuz'u niçin seçtiğine açıklık getirmediğini de aktardı.

MUJTAHİD: KRALİYET KİM OLDUĞUMU BİLİYOR

BBC 2015 yılında Mujtahid'e ulaşmayı başardı. Kendisi kraliyet ailesinin içinden, istihbarat, askeriye ve din otoriteleri çevresinden kaynakları olduğunu adaletsizlik, yolsuzluk ve ikiyüzlülüğü açığa vurmayı misyon edindiğini ifade etti. O dönem korkmuyor musunuz, sorusuna ise kraliyet ailesinin kendisini tanıdığından emin olduğunu ve bir skandalın patlak vermesinden korktukları için kimliğini açığa vurmadıklarını dile getirmişti.

Haber Ara