Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

Suudi Arabistan'da düşen helikopterin enkazına ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-06 08:14:37

Suudi Arabistan'da düşen helikopterin enkazına ulaşıldı

Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopter düşmüş, helikopterdeki 8 kişi yaşamını yitirmişti.

İçişleri Bakanlığı Güvenlik Sözcüsü Tümgeneral Mansur Et-Turki, yaptığı açıklamada, düşen helikopterin Asir bölge emiri yardımcısı ve heyetini taşıdığı, helikopterin enkazına ulaşıldığını belirtti.

BİR PRENS VE ÜST DÜZEY YETKİLİLER VARDI

Asir bölgesi emiri yardımcısının heyeti ile birlikte rutin programlarını takip etmek üzere Ebha kentinin batısında bulunan sahil şeridini ziyaret ettiği, akşam saatlerinde dönüş yolunda helikopter ile iletişimin kesildiğini ifade etti.

Uzmanların helikopterin enkazına ulaştığını ve gerekli incelemeleri yaptığını belirten et-Turki, ilerleyen saatlerde kamuoyu ile elde edilecek son bilgilerin paylaşılacağını kaydetti.

Akşam saatlerinde Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü açıklanmış, helikopterdeki kişilerin hayatını kaybettiği bildirilmişti.

PRENS MANSUR BİN MUKRİN ÖLDÜ

Al Arabiya televizyonunun haberinde, Prens Mansur bin Mukrin'in helikopter kazasında öldüğü doğrulandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara